Hvor kan man overnatte på Kyst til Kyst Stien

Sponsoreret partnerskab: Vi har vandret en del af Kyst til Kyst Stien i samarbejde med VisitVesterhavet (fra Abildhede til Blåvandshuk).  


ETAPER Her kan du overnatte indendørs på Kyst til Kyst Stien (7 dage)


Er du i tvivl om, hvordan du kan inddele Kyst til Kyst Stien i etaper – og er du typen, der gerne vil hvile i en seng efter dagens vandring? Så tjek vores forslag her

Du kan sagtens vandre Kyst til Kyst Stien uden at slæbe telt og andet overnatningsgrej med i rygsækken. Der er ok med muligheder langs stien, hvis du er villig til at tage korte afstikkere for en seng at sove i. Her finder du vores to forskellige forslag til etapeinddeling og steder at booke en seng:
> 7 dage inkl. storbydag i Varde (21,1 km pr. dag)
> 7 dage med to korte vandredage at starte på (20,6 km pr. dag)

Vandreguide til Kyst til Kyst Stien

I vores vandreguide til Kyst til Kyst Stien finder du svar på alle de spørgsmål vi selv havde, inden vi vandrede tværs over Jylland.

Kyst til Kyst Stien på 7 dage (21,1 km pr. dag)

Gennemsnit pr. dag er 21,1 km inklusiv korte afstikkere for overnatning. Omvejene til og fra overnatning er medregnet i de enkelte etaper. I alt vandrer du 148 km på 7 dage.

 1. Vejle – Randbøldal 21,5 km
  Se lige dette hyggelige minihus – der kunne vi sagtens overnatte! Ca. 1 km fra stien.
 2. Randbøldal –  Bække 21,7 km
  Vi har fået anbefalet Agnes bed and breakfast flere gange, men alt var desværre optaget, så vi må have oplevelsen til gode. Der er ca. 1,7 km derover fra stien. Brugsen i Bække by.
 3. Bække – Hovborg 18,9 km
  Vi var desværre for sent ude til at få værelse på Hovborg Kro. Historisk hyggeligt sted og legendarisk mad – bestil i god tid.

  Hovborg Kro ligger på Kyst til Kyst Stien

 4. Hovborg –  Nordenskov 24,4 km
  I Nordenskov ligger Like Home bed and breakfast 1,6 km fra stien – der er DagliBrugsen på vejen derover.
 5. Nordenskov – Varde 18,1 km
  Arnbjerg Pavillonen var klart vores bedste overnatning med udsigt til trækronerne fra sengen. Fremragende mad i restauranten.

  Arnbjerg Pavillonen

 6. Varde – Kjelst 18,4 km
  Vi overnattede på Gunnar Madsens bed and breakfast, der ligger 600 meter fra stien. Du kan også vælge at fortsætte til Broeng Fiskeplads – herfra er der en afstikker på 2,5 km nordpå til Bed and breakfast Oksbøl.

  Kjelst bed and breakfast på Kyst til Kyst Stien

 7. Kjelst – Blåvand 25 km
  I Blåvand overnattede vi på Motel Garni, der ligger i Blåvand by tæt på indkøb og 2,4 km fra slutstedet ved Blåvandshuk fyr. Enkelt og godt.

  Overnatning i Blåvand på Kyst til Kyst Stien Motel Garni

Kyst til Kyststien på 7 dage med en stille start (20,6 km pr. dag)

Med denne inddeling starter du stille med to forholdsvis korte etaper. Gennemsnit pr. dag er 20,6 km inklusiv korte afstikkere for overnatning. Omvejene til og fra overnatning er medregnet i de enkelte etaper. I alt vandrer du 144,1 km på 7 dage.

 1. Vejle – Haraldskær 9,8 km
  Haraldskær Hotel ligger så smukt direkte på Kyst til Kyst Stien. Vi fik ikke værelse, men nød idyllen i Haraldskær:

  Kyst til Kyst Stien ved Haraldskær

 2. Haraldskær – Spjarup 16,7 km
  I Spjarup ligger Spjarupgård, som lejer hytter og ferielejligheder ud – det er en kilometer fra stien. Denne dags foreslår vi klart alt forlænge med en omvej på i alt 1,6 km til og fra legendariske Bindeballe Købmandsgård for sen frokost eller kaffe og kage eller begge dele!
 3. Spjarup – Okslund 26 km
  I Okslund kan du bo i denne hyggelige, lille bindingsværkshytte ca. 700 meter fra stien.
 4. Okslund – Tofterup 17,7 km
  Der ligger flere AirBnb-steder i Tofterup – men tjek grundigt, for de ser ud til at skulle lejes for mindst to nætter. Du kan også overnatte ved Starup 2 km fra ruten – eller på Agerbæk Hotel 6 km fra ruten. Vejen til Agerbæk er ikke vandrevenlig, så spørg hotellet, om det er muligt med et lift til og fra stien. Evt. afstikker er ikke regnet ind i dagens og morgendagens etape, så det skal du lægge til, hvis du ikke overnatter i selve Tofterup.
 5. Tofterup – uden for Varde 24 km
  Armvang bed and breakfast ligger ca. 1,5 km fra stien. Vi er i tvivl om, hvad der er den bedste vej derover ift. hvilken side af åen, du er på. Tjek hjemmefra:-) Bemærk, at etapen bliver længere, hvis du kommer fra et af stederne lidt uden for Tofterup.
 6. Uden for Varde – Kjelst 24,9 km
  Vi overnattede på Gunnar Madsens bed and breakfast, der ligger 600 meter fra stien. Hvis du kommer østfra, kan du proviantere på Enghavegård Osteri og gårdbutik 1,7 km før du er hjemme.

  Bed and breakfast Kjelst

 7. Kjelst – Blåvand 25 km
  I Blåvand overnattede vi på Motel Garni 2,4 km fra Blåvandshuk Fyr. Det ligger inde i Blåvand by tæt på indkøb og restauranter. Vi spiste os tykke og mætte på Blåvand Fiskerestaurant.

  Blåvand Fiskerestaurant

5 replies
  • Frie Fodspor
   Frie Fodspor siger:

   Kære Lise. Der har været en fejl på tilmeldingslink til foredraget i Gentofte – den er rettet nu, så du kan tilmelde dig. Hilsen Marie og Torben

 1. Anni
  Anni siger:

  Tusind tak for at I deler jeres erfaringer. Jeg blev jubelende glad for at læse jeres beskrivelser for muligheden for indendørs overnatninger
  Jeg har nemlig kigget flere gange på den rute, men hver gang endt med at droppe den, da jeg ikke kunne få det til at gå op med overnatninger indendørs.

  • Frie Fodspor
   Frie Fodspor siger:

   Kære Anni. Kender det PRÆCIS! Vi så ruten for seks år siden, men dengang kunne vi simpelthen ikke overskue om den kunne vandres eller ej med overnatning indendørs, og det afholdt os fra at komme af sted. Vi er superduperglade hvis vores etaper og oversigt kan hjælpe dig godt på vej med denne rute. Bedste hilsner Marie og Torben

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Foredrag: Danmark dejligst til fods Gentofte Hovedbibliotek Ahlmanns Allé 6 2900 Hellerup TilmeldingTilmeld dig her […]

Kommentarer er lukkede.

MERE OM DANMARK

Hytte ved panoramaruten i Bramslev Bakker
Vandrere ved langhallen Fyrkat i Hobro
Udsigt fra Låenhusruten
Oversvømmet sti ved Bulbjerg
Vandrer i Oksendalen, Mariager rundt
Kalkkaminoen på Kongenshus hede
Frie fodspor i Fortidens fodspor
Vandrerute-rundt om Almindsø ved Silkeborg
Vandrere på Hærvejen
Hvor regnbuen ender
Klitlandskab i Nationalpark Thy
Hærvejen på et kort
Vandre Hærvejen med telt