Øjeblikke af umiddelbar lykke

Vandretur i venners fodspor rundt om ødegården ved Emmaljunga

Der er noget ekstra dejligt ved at dele vandreglæden med andre. I dag blev det til 10 km vandretur fra ødegården i Björstorp til nabobyen Vittsjö med min søster og en datter hver.

For at finde ruten skal du downloade den gratis app AllTrails her til apple eller her til android og oprette din profil. Bagefter: Hent kort og vandreturen Vittsjö rundt via Björstorp (21 km). Åbn kortet i din AllTrail-app – du er den blå prik på kortet!

Mine svenske rødder

Sverigeshuset er et kollektiv, der i år fejrer 40 års jubilæum. Et sted, der mere end noget andet er mit barndomshjem – i hvert fald det eneste barndomshjem, jeg aldrig er flyttet med eller fra.

Et hus – mange familier

Vi vandrer i gode venners fodspor: En af de andre familier i kollektivet har nemlig mærket en 20 km rundvandrerute op med GPS, som vi følger halvdelen af i dag. Dejligt at være på nye eventyr i trygge fodspor.

Et skridt bliver til flere

Min niece på tolv år er temmelig sej. Eller også elsker hun simpelthen bare at vandre, og har lige opdaget det nu. I hvert fald ender dagen med en aftale om caminodebut næste forår. Ruten bliver Tui – Santiago via Variante Espiritual. Dejligt med en camino i horisonten.

MERE OM SVERIGE

Vandrepar
Patagonia Micro Puff jakke