Pasta alle zucchine

OPSKRIFT Siciliansk spaghetti med squash


Denne vidunderlige pasta med squash lærte vi at kende, da vi vandrede Magna Via Francigena på Sicilien – vidunderlige minder fra Giancarlos køkken

Er der noget, vi holder af, så er det mindreminder – især dem, der smager himmelsk.

Ingredienser pasta alle zucchine (4 personer)

2 løg
1 fed hvidløg
3 squash
Grøntsagsboullon
500 gram spaghetti
Frisk parmesan

Siciliansk pasta alle zucchine

  1. Skær to løg i både og damp dem på pande i smør.
  2. Tilsæt et fed hakket hvidløg
  3. Riv to squash og lad dem dampe med.
  4. Tilsæt grønsagsbouillon og blend det hele fint med en stavblender
  5. Skær den sidste squash i tynde skiver som steges i olivenolie med rosmarin til de er lysebrune.
  6. Smag til med salt, peber og evt. en sjat hvidvin.
  7. Spaghetti koges al dente, squashpuré og stegte squashskiver lægges ovenpå og parmesanen rives øverst.

Tip: Servér med det lækreste fougasse-brød

Vi bager altid et lækkert fougassebrød til pasta alle zucchine. Vil du give den ekstra gas, kan du også lave basilikumsmør til.
> Opskrift på fougasse-brød


Pasta alle zucchine
Kanelboller - opskrift på lækre boller til vandreturen
Vegetariske bøffer klar til at blive stegt
Fougasse - madbrod med parmesan