MADPAKKEN Dadelmuffins – en klassiker til vandretursmadpakken

Jo mere tid vi tilbringer på vandrestierne, jo flere gode ting finder vi til madpakken. Her er første tip: De hjemmebagte dadelmuffins

Her er de uforskammet gode dadelmuffins, som vi har lært at bage af Lene, der havde dem med på en af vores dejlige udflugter. Opbevarer du dem i køleskabet, kan se sagtens spises i tre dage (hvis der altså er flere tilbage!)

Ingredienser (12 stk. store)

200 gram dadler uden sten
200 gram mandler
3 spsk kakao
75 g kokosolie
2 bananer
1 tsk vanille
2 tsk kanel
1 knsp salt
4 æg

Sådan gør du:

  1. Blend det hele sammen på foodprocessor
  2. Fordel i 12 store muffinsforme (formene nedenfor behøver ikke smøres)
  3. Bag ved 175 grader i ovnen i cirka 25 minutter
  4. Mums!

Er du træt af dårlige muffinsforme?

Jeg har haft et anstrengt forhold til at spise gode muffins af dårlige papirforme – for slet ikke at tale om muffinsforme af teflon, hvor 12 muffins hænger sammen i en plade, og det hele er noget bøvl at tage med! Vi bager mange flere muffins efter vi fandt de her store, enkelte muffinsforme. Enten kan du tage dem med i formene – og ellers slipper de nemt og kan pakkes i en madkasse. De er glatte og nemme at rengøre. Muffinsformene er fra Lekué.

Tip: Udelad æg – så kan du lave de bedste dadelkugler trillet i kokos.

2 replies
  1. Anna Lisbeth Anderson
    Anna Lisbeth Anderson siger:

    Mange tak for den sunde og lækre opskrift, glæder mig til at bage og smage dem.
    Mvh. A. Lisbeth.

Kommentarer er lukkede.

MERE OM DANMARK

Fougasse - madbrod med parmesan