MADPAKKEN Dadelmuffins – en klassiker til vandretursmadpakken

Jo mere tid vi tilbringer på vandrestierne, jo flere gode ting finder vi til madpakken. Her er første tip: De hjemmebagte dadelmuffins

Her er de uforskammet gode dadelmuffins, som vi har lært at bage af Lene, der havde dem med på en af vores dejlige udflugter. Opbevarer du dem i køleskabet, kan se sagtens spises i tre dage (hvis der altså er flere tilbage!)

Ingredienser (12 stk. store)

200 gram dadler uden sten
200 gram mandler
3 spsk kakao
75 g kokosolie
2 bananer
1 tsk vanille
2 tsk kanel
1 knsp salt
4 æg

Sådan gør du:

  1. Blend det hele sammen på foodprocessor
  2. Fordel i 12 store muffinsforme (formene nedenfor behøver ikke smøres)
  3. Bag ved 175 grader i ovnen i cirka 25 minutter
  4. Mums!

Er du træt af dårlige muffinsforme?

Jeg har haft et anstrengt forhold til at spise gode muffins af dårlige papirforme – for slet ikke at tale om muffinsforme af teflon, hvor 12 muffins hænger sammen i en plade, og det hele er noget bøvl at tage med! Vi bager mange flere muffins efter vi fandt de her store, enkelte muffinsforme. Enten kan du tage dem med i formene – og ellers slipper de nemt og kan pakkes i en madkasse. De er glatte og nemme at rengøre. Muffinsformene er fra Lekué.

Tip: Udelad æg – så kan du lave de bedste dadelkugler trillet i kokos.

2 replies
  1. Anna Lisbeth Anderson
    Anna Lisbeth Anderson siger:

    Mange tak for den sunde og lækre opskrift, glæder mig til at bage og smage dem.
    Mvh. A. Lisbeth.

    Svar

Skriv en kommentar

Her kan du kommentere artiklen. Har du individuelle spørgsmål eller brug for sparring om fx grej eller planlægning, er du velkommen til at booke os her: https://www.friefodspor.dk/vare/sparring/. Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for kundeservice, så skriv til os på mail@friefodspor.dk. Kundeservice er åben, også når vi er ude at vandre.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MERE OM DANMARK

Fougasse - madbrod med parmesan