MADPAKKEN De bedste myslibarer med mørk chokolade

Før købte vi myslibarer og havde med som snack på vandreturen. Men efter vi opdagede hvor nemme og meget bedre de er at bage selv, er det det, vi gør…

Ingen vandretur er for kort til en pause med en hjemmebagt myslibar! Vi har droppet de hvinende søde købeversioner og bager nu vores egne myslibarer. Det er meganemt og smager bare bedre…

Ingredienser (20 stk.)

1 dåse kondenseret mælk
75 g mandler
50 g solsikkekerner
100 g finvalset havregryn
100 g grovvalset havregryn
25 g sesamfrø
25 g hørfrø
25 g kakao
80 g chokolade 72 %
40 g chokolade 85 %

Sådan gør du:

  1. Hak mandler og solsikkekerner groft fx på minihakker
  2. Bland alle ingredienser undtagen chokoladen grundigt
  3. Læg bagepapir i et ovnfast fad – portionen her passer til mit fad på 21 x 29 cm
  4. Hæld myslimassen i og pres den godt sammen fx med en spatel. Jo glattere du kan få overfladen, jo bedre
  5. Bag dem i en time ved 125 grader varmluft
  6. Lad dem køle af og skær dem bagefter i 20 barer
  7. Smelt chokoladen i en skål – i vores mikroovn tager det lidt over 1 minut. Rør chokoladen sammen
  8. Dyp den ene side af hver myslibar i chokoladen
  9. Frys ned (ellers har de det med at forsvinde!)

Pas på – de smelter!

Jeg tager altid myslibarerne direkte fra fryseren, når vi skal på tur og medbringer dem i en madpakkeboks. Modsat købeversionen har de det med at smelte, så de er bedst først på turen og klarer ikke en lang dag i sol.

3 replies
  1. Sofie Hougaard Nielsen
    Sofie Hougaard Nielsen siger:

    Hej! Tak for jeres dejlige blog.
    Er det sødet kondenseret mælk eller usødet?
    Vh Sofie ☀️

    • Marie
      Marie siger:

      Hej Sofie. Vidste faktisk ikke man kan få begge slags. Den smager meget sødt, vi køber den i Netto og jeg mener mærket er Nestlé. Så mit gæt må være, at det er en sødet en. Hilsen Marie

Kommentarer er lukkede.

MERE OM DANMARK

Fougasse - madbrod med parmesan