MADPAKKEN Hjemmelavet bountyis – supernem opskrift
Hvis vi selv skal sige det, slår denne opskrift en klassisk, mørk bounty. Vi elsker at kunne snuppe hjemmelavet is i fryseren på en varm dag, og serverer dem også som dessert til gæster
Ingredienser til bountyis (20 stk.)
1 økologisk limefrugt
5 dl piskefløde
1 dåse kondenseret mælk
200 gram kokosmel
200 gram mørk chokolade
Opskrift på hjemmelavet bountyis
- Riv limeskallen
- Pisk fløde, kondenseret mælk og revet limeskal til tykt skum
- Vend kokosmelet i
- Læg bagpapir i bunden af et rektangulært fad på cirka 26×34 cm. Det er nemmest, hvis du krammer bagepapiret godt, inden du forer fadet med det
- Hæld skummet i fadet. Ryst fadet, så du undgår luftbobler og dæk af med film
- Frys ned i 5-6 timer
- Tag isen ud af formen, skær cirka 20 rektangulære isbarer med en skarp kniv og sæt fadet med is tilbage i fryseren
- Smelt chokoladen over vandbad
- Vend barerne i chokoladen og drys med kokos.
Skriv en kommentar
Her kan du kommentere selve artiklen. Individuelle spørgsmål og hjælp med din tur kan du booke os til her: https://www.friefodspor.dk/vare/sparring/. Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for kundeservice, så skriv til os på mail@friefodspor.dk. Kundeservice er åben, også når vi er ude at vandre.Vi glæder os til at høre fra dig!