Hjemmelavet bountyis

MADPAKKEN Hjemmelavet bountyis – supernem opskrift

Hvis vi selv skal sige det, slår denne opskrift en klassisk, mørk bounty. Vi elsker at kunne snuppe hjemmelavet is i fryseren på en varm dag, og serverer dem også som dessert til gæster

Ingredienser til bountyis (20 stk.)

1 økologisk limefrugt
5 dl piskefløde
1 dåse kondenseret mælk
200 gram kokosmel
200 gram mørk chokolade

Den bedste hjemmelavede bountyis

Opskrift på hjemmelavet bountyis

  1. Riv limeskallen
  2. Pisk fløde, kondenseret mælk og revet limeskal til tykt skum
  3. Vend kokosmelet i
  4. Læg bagpapir i bunden af et rektangulært fad på cirka 26×34 cm. Det er nemmest, hvis du krammer bagepapiret godt, inden du forer fadet med det
  5. Hæld skummet i fadet. Ryst fadet, så du undgår luftbobler og dæk af med film
  6. Frys ned i 5-6 timer
  7. Tag isen ud af formen, skær cirka 20 rektangulære isbarer med en skarp kniv og sæt fadet med is tilbage i fryseren
  8. Smelt chokoladen over vandbad
  9. Vend barerne i chokoladen og drys med kokos.
0 replies

Skriv en kommentar

Her kan du kommentere selve artiklen. Individuelle spørgsmål og hjælp med din tur kan du booke os til her: https://www.friefodspor.dk/vare/sparring/. Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for kundeservice, så skriv til os på mail@friefodspor.dk. Kundeservice er åben, også når vi er ude at vandre.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hjemmelavet bountyis
Cookies opskrift
Opskrift på totalt mums svenske karamelsmåkager
Pasta alle zucchine
Vegetariske bøffer klar til at blive stegt
Fougasse - madbrod med parmesan