GUIDE Camino Portugues med hoteller og korte etaper


* Artiklen indeholder annoncelinks til overnatning – se mere nederst

Camino Portugues er et godt valg, hvis du har brug for korte etaper for eksempel pga. fysiske udfordringer. Der er mange smukke byer undervejs, som er værd at bo i og opleve. Se vores forslag til etaper på 14 km i gennemsnit pr. dag

Camino Portugues har tre hovedruter: Kystruten, centralruten og Variante Espiritual. Forslaget her kombinerer de tre ruter. Etaperne er til dig, der har god tid, gerne vil undgå monsterlange etaper og godt kan lide privatliv på hoteller og pensionater. Etaperne er lavet til en læser, der gerne ville bo på hoteller og pensionater – men er du mere til herberger, er der også mange herberger langs ruten.

Turen i tal

Distance i alt: 252 km (280 km inkl. bådturen)
Antal etaper: 18
Gennemsnit pr. dag: 14 km (her er sejldistancen ikke i indregnet)

1. Porto – Matosinhos 10 km
2. Matosinhos – Vila Cha 12 km
3. Vila Cha – Sao Pedro do Rates 21 km
4. Sao Pedro do Rates – Barcelos 16,8 km
5. Barcelos – Lugar do Corgo 18,7 km
6. Lugar do Corgo – Ponte de Lima 14 km
7. Ponte de Lima – Rubiaës 18,3 km
8. Rubiaës – Valença 16,4 km
9. Valença – O Porriño 18,7 km
10. O Porriño – Redondela 15,1 km
11. Redondela – Casa a Grade 17,2 km
12. Casa a Grade – Combarro 13 km
13. Combarro – Armenteira 10 km
14. Armenteira – Ribadumia 12 km
15. Ribadumia – Vilanova de Arousa 12 km
16. Vilanova de Arousa – Padrón 2 km
17. Padrón – O Faramello 10,2 km
18. O Faramello – Santiago de Compostela 14,3 km

Brug for længere eller endnu kortere etaper?

Hvis du er frisk på længere etaper, kan du se vores forslag her til 11 etaper med 25,6 km pr. dag
Vil du derimod gerne vandre endnu kortere distancer, så er Wiselys app til Camino Portuges en god hjælp til at få overblik over mulighederne for overnatning.

Starter du i Porto?

Se vores tips til gode steder at sove i Porto her

Porto – Matosinhos

1. etape 10 km ad kystruten

Dagens etape går via en rute, John Brierley har beskrevet i sin guidebog. Det er nemt: Når du står med Sé-katedralen i ryggen, går du ned mod floden Douro. Følg floden mod højre ti kilometer, indtil du kommer til badebyen Matosinhos.

Vi prøvede at få plads på Hostel Fishtail Sea House (annoncelink) men det var fuldt booket. Men godt ser det ud, og det ligger godt på ruten.

Starter du i Porto?

Se vores tips til gode steder at sove i Porto her

Matosinhos – Vila Cha

2. etape 12 km ad kystruten

Gå lidt videre efter turistbureauet på havnen i Matosinhos og til venstre over broen. Fortsæt nogle hundrede meter lige ud til Atlanterhavet – her begynder de gule pile. Fortsæt ligeud, altid med havet på venstre side helt til Vila Cha.
Se oversigt over hoteller i Vila Cha (annoncelink)


Vila Cha – Sao Pedro de Rates

3. etape 21 km ad kystruten og en forbindelsesrute

Her går du lidt ad kystruten og krydser ind til centralruten ad en skiltet forbindelsesrute fra byen Vila do Conde til byen Arcos.
Se mere om forbindelsesruten i vores guide her

I dag passerer du Antonios rustikke, landlige køkken i den lille flække Pedra Furada. Hans køkken er med i Guide Michelin, og bestemt til at betale. Ring evt. til Antonio på +351 252 951 144 og hør, om han har åbent til frokost.

Når du når til Sao Pedro de Rates, er det værd at få et af de interessante, tofarvede stempler i pilgrimspasset på byens cafe på højre hånd.

I Rates er der både offentligt herberg og det landlige minihotel Casa Mattos, som du kan se mere om her.

Sao Pedro de Rates – Barcelos

4. etape 16,8 km ad centralruten

I dag slutter du i en supersmuk by med masser af Portugals kakkelmønstrede huse, en slags mini-Porto. Se oversigt over hoteller i Barcelos (annoncelink).


Barcelos – Lugar do Corgo

5. etape 18,7 km ad centralruten

I Lugar do Corgo finder du højdepunktet af overnatning på den portugisiske camino: Hjemme hos den mest hjertelige familie – Casa Fernanda. Ring i forvejen på +351 914 589 521 og sig til Fernanda, at du gerne vil komme. Hun kan godt engelsk. Oplev det lige meget hvad, også selvom I helst vil hoteller. Spørg om havesengen, der er I i fred for snorken…


Lugar do Corgo – Ponte de Lima

6. etape 14 km ad centralruten

Ankomsten til Ponte de Lima er usigeligt smuk – du kommer som en lille, ydmyg pilgrim gennem en allé af gamle platantræer. Du kender sikkert platantræerne med den velkendte, plettede bark fra pladserne i byerne langs caminoen. For det meste er de stynet, men her i Ponte de Lima får de lov at vokse sig store og brede grenene ud:

Fotograf: Edny Boklund

Ponte de Lima er en livlig, charmerende by med flere gode spisesteder. Byen har sit navn fra den gamle bro over floden Lima. Se oversigt over hoteller i byen Ponte de Lima (annoncelink)


Ponte de Lima – Rubiaës

7. etape 18,3 km ad centralruten
Der er en stigning denne dag, som folk snakker om. Den er stejl, men til gengæld supersmuk gennem skoven.

Rubiaës er ikke en egentlig by, men her er dog en restaurant. Herberget Ninho Pilgrim’s Nest har en dejlig have og et skønt, farverigt dobbeltværelse, der kan bookes på telefon +351 916 866 372 eller mail marlenecas@gmail.com

Rubiaës – Valença

8. etape 16,4 km km ad central-ruten

I dag slutter du i Valença, en smuk, historisk by med et fæstningsværk af dimensioner, som er værd at vandre godt igennem. Et bud på et lækkert sted at sove, kunne være Quinta do Caminho(annoncelink).

Valença – O Porriño

9. etape 18,7 km ad central-ruten

I dag ser du et klassisk eksempel på en meget langvarig konflikt om ruteføringen på vej ind i O Porriño.

Vi tog ruten til venstre, og den rute går grønt langs en flod. Hostal Maracaibo i byen plejer pilgrimme at være glade for.

O Porriño – Redondela

10. etape 15,1 km ad central-ruten

Byen Redondela blev vi aldrig rigtig glade ved – den er noget grå sammenlignet med de andre perler på snoren. Det spiller nok også ind, at vi havde en dårlig oplevelse med Albergue Rosa d’Abreu. Hospitalera lader til at kapre kunder, der faktisk har booking hos naboherberget. Vores klare oplevelse var, at nabokonen havde hjertet på det rigtige sted. Det sted hedder A Casa da Herba (annoncelink) og dem, der flyttede derover, var glade og lettede.

Redondela – Casa a Grade

11. etape 17,2 km ad centralruten

I Casa a Grade kort før Pontevedra bor I rigtig godt hos en lokal politimand med egen vinproduktion.
Book Casa a Grade her.

Casa a Grade – Combarro

12. etape 13 km ad Variante Espiritual

I dag forlader du centralruten og drejer fra mod venstre ad den smukke, stille Variante Espiritual kort efter Pontevedra. Nyd de smalle, smukke stier. Du ender i den meget charmerende og kulturelt interessante by, Combarro.
Find steder at bo i Combarro (annoncelink).


Combarro – Armenteira

13. etape 10 km ad Variante Espiritual

Fra Combarro op til Armenteira er en stigning på omkring 440 meter – du går på asfaltveje, så det er ikke teknisk udfordrende – men regn med at mærke lidt i lårene.

Dagen slutter i Armenteira, hvor der er offentligt herberg – men det er faktisk også muligt at booke værelse på Armenteira-klostret ved at maile til dem.

En ny hotelmulighed i Armenteira er Pousada de Armenteira (annoncelink).

Armenteira – Ribadumia

14. etape 10 km ad Variante Espiritual

I dag venter et af de smukkeste stykker camino overhovedet – Ruta de la Pedra e del Agua – hvor du i stedet for gule pile følger en gul og hvid afmærkning forbi en række gamle møller. Et bud på et sted at sove i nat er Os Castanos i Ribadumia. Ellers se liste over andre værelser i Ribadumia her (annoncelink) – men pas på med, hvad du vælger – nogle er langt fra ‘centrum’ og dermed off camino.

Ribadumia – Vilanova de Arousa

15. etape 14 km ad Variante Espiritual

Vilanova er sidste by inden sejlturen på Variante Espirtual. Her er åbnet et donativosted, Hope House, som ser ud til at være værd at besøge. Læs mere om det her

Vilanova de Arousa – Padrón

16. etape 28 km i båd og 2 km til fods ad Variante Espiritual

Der er flere hoteller i Padrón- vi prøvede Hotel Chef Rivera (annoncelink) som ligger stille og med vaskeri lige overfor. Denne etape kan I sejle i båd 28 km ad verdens ældste pilgrimsrute til vands og gå de sidste to. Læs vigtige informationer om bådturen i vores guide her

Padrón – O Faramello

17. etape 10,2 km ad centralruten

Faramello er en by i størrelse XXS, men der er stort hjerterum på Albergue La Calabaza del Peregrino.

O Faramello – Santiago de Compostela

18. etape 14,3 km km ad centralruten

Det er en god ide booke overnatning i Santiago.
Se vores bedste tips til gode overnatningssteder den sidste nat.

Hvad betyder annoncelink?

Når der står (annoncelink) efter et link, betyder det, at hvis du booker overnatningen via linket, går en brøkdel af betalingen til at finansiere Frie fodspor. Booker du via et annoncelink, støtter du Frie fodspor, og booking.com tjener mindre. Din pris for overnatningen stiger ikke, men du hjælper os.

23 replies
 1. Rasmus
  Rasmus siger:

  Hej, Marie og Torben

  Min dejlige kæreste og jeg skal vandre Portugués (Porto-Santiago) om blot en uge.
  Vi har læst, at den gennemsnitlige oktobertemperatur i Portugal ligger på 16-24 grader, hvilket jo er behageligt vandrevejr. Men når man vandrer langs kysten med den friske atlanterhavsvind på venstre side, hvilken garderode bør man så medbringe? Vi er selvfølgelig bekymrede for, at vi pakker for koldt. På jeres billeder ser vi, at I kører en nogenlunde letpåklædt stil, men hvornår vi I afsted?

  Jeg håber, I kan hjælpe.

  Mange hilsner fra
  Sabine og Rasmus

  Svar
 2. Mette
  Mette siger:

  Hej Marie og Torben
  Har I sovepose med når i går den portugisiske eller vælger I hotelovernatning og lader posen blive hjemme?
  Tak for en meget informativ side :)

  Svar
  • Marie
   Marie siger:

   Hej Mette. Superdejligt du kan bruge siden. På caminoen har vi faktisk altid sovepose (=uldpose) med, fordi vi for det meste sover på en kombination af offentlige herberger, private herberger og værelser. Vi kan godt lide at have pakket, så vi bare kan vandre og se, hvad vi har lyst til en enkelte dag. Der er en fleksibilitet i at have soveposen med. Men er du rendyrket til hoteller, kan den måske godt undværes. Så er eneste ukendte faktor om du så faktisk får plads på hoteller, som du vil. Uanset hvad giver sovepose/uldpose fleksibilitet ift. overnatningssteder, for i nogle byer er der herberger, andre byer hoteller, og nogle stedet begge dele. Bom caminho Marie og Torben

   Svar
 3. Dorthe
  Dorthe siger:

  Hej Marie
  Vi skal gå Caminoen fra Porto til maj.
  Vi sover i Arcos i stedet for i Sao Pedro de Rates, men vil jo stadig gerne have det tofarvede stempel hvis muligt. Umiddelbart ser det ud til at ruten går uden om byen, så kan du huske hvad cafeen hedder, eller mere præcist hvor den ligger, så vi kan gå lidt målrettet efter den når vi går gennem byen?
  Tak for alle de fine beskrivelser af ruten.
  Mvh Dorthe

  Svar
  • Marie
   Marie siger:

   Hej Dorthe Desværre står det ikke helt klart i erindringen længere. Men vi mener at huske, at det var første bar på højre hånd. Håber du finder det eller andre smukke stempler. Hilsen Torben og Marie

   Svar
 4. Carl William Kettel
  Carl William Kettel siger:

  Hej Marie og Torben, jeg starter camino portogues her d.6 oktober og er lidt i tvivl om hvor jeg skal anskaffe mig mit pilgrims pas.
  Er det muligt at gøre i Porto, hvis ja – hvor?
  Hvis ikke er det vel noget man skal sørge for hjemmefra?
  har nydt jeres hjemmeside guides og pakkelister, tak skal i have for det.
  Mvh. Carl W.

  Svar
  • Marie
   Marie siger:

   Hej Carl. Vi køber faktisk altid pilgrimspas hjemmefra – især hvis vi fx ankommer sent og gerne vil tidligt af sted næste morgen. Så synes vi det er rart at have styr på passet. Men har du god tid, er det nemt at få fat i pilgrimspas i Sé-katedralen, hvor caminoen starter. Det er så nok en god ide at tjekke katedralens åbningstid ift. hvornår du er der. Herhjemme kan man nemt købe pilgrimspas gennem Danmarks pilgrimsforening: https://santiagopilgrimme.dk/bestil-pilgrimspas/ Hvis ikke du har tid til at vente på postlevering, kan du se her, hvem der ligger inde med pas – så kan du aftale at hente privat: https://santiagopilgrimme.dk/om-foreningen/bestyrelsen/bestyrelsesmedlemmer/ Oveskuddet fra salg af pilgrimspas herhjemme går til skiltning og vedligeholdelse af Den Danske Pilgrimsrute, så passene koster lidt mere, end de gør i Portugal/Spanien. Bom caminho Marie og Torben

   Svar
 5. Marianne jensen
  Marianne jensen siger:

  Jeg overvejer at gå fra porto i september. Vil følge jeres beskrivelse med de korte distancer, da jeg er usikker på om min krop kan klare lange distancer i mange dage. Når jeg læser jeres beskrivelser så er det hovedsaglig hoteller der henvises til, er det fordi der ikke er så mange herberg ? Jeg vil jo gerne i kontakt med andre pilgrimme så tænker at overnatning på hotel kan blive lidt ensomt, men måske en bedre søvn😄

  Jeg kan også se at lufthavnen ligger udenfor porto, vil det være muligt at gå på ruten fra lufthavnen. Jeg tænker at tage bus tårerne til Porto og så se byen til sidst.
  Dejlig at kunne hente så meget information hos jer, mit engelske er ikke så perfekt, så kommer til kort når det er lange engelske beskrivelser.

  Mvh
  Marianne Jensen

  Svar
  • Marie
   Marie siger:

   Hej Marianne

   God ide at starte ud blødt og se hvordan din krop reagerer på vandring fra dag til dag. Den artikel du har læst er etaper lavet til en læser, der gerne ville have hjælp til korte etaper med overnatning på hotel. Der er rigtig manger herberger langs ruten, så du kan sagtens vælge herberger. Vi vælger tit en kombination af herberger og hoteller alt efter hvor vi stopper for dagen og hvad vi lige har lyst til den dag. Jeg synes det er lidt nemmere at komme ind i fællesskabet på herberger – men når man først har mødt nogle at følges med, kan man jo tjekke ind på fx pensionater sammen senere og tage fællesskabet med. Jeg har ikke selv prøvet at vandre fra lufthavnen til caminoen, men jeg ved, at lufthavnen ligger cirka en dagsetape nord for Porto, så hvis du vandrer den korteste vej til caminoen, skærer du en dag fra. Hvis du vil vandre fra lufthavnen, er ruten så vidt jeg ved ikke skiltet, så du skal gå efter fx google maps. I Santiago er der derimod skiltet hele vejen til lufthavnen, og en stor del af den rute går direkte på caminoen. Bedste hilsner og bom caminho fra Marie

   Svar
 6. Danielle
  Danielle siger:

  Kære Marie

  Min mor og jeg skal gå vores første Camino sammen til juli og regner med det skal være fra Porto. I den anledning har jeg en masse spørgsmål jeg håber du svare på. :)

  Først vil jeg spørger om den binderute mellem Costa og Central er afmærket?

  Vi vil meget gerne følge dine råd og besøge både Fernanda og Antonio, men i hvor god tid vil du anbefale at booke? Kan man booke i god tid?

  Vi regner med gerne at ville have vores bagage fragtet, men er det muligt hvis man fx bor hos Fernanda? Og tror du det er muligt på espiritual nu hvor det er højtid?

  Vil du anbefale en Uldpose i stedet for en Sove – også om sommeren? Og hvad hvis der er væggelus er man ikke mere udsat hvis der ikke er “hætte” på ligesom en sovepose? Eller vil du anbefale et hovedpudebetræk med også så?

  Vil du anbefale vandrestøvler – nu hvor det er så varmt? Eller en anden mulighed?

  Jeg kunne godt være interesseret i at købe 2 af jeres hammamtørklæder, hvilket prisleje ligger de på? Og hvordan bestiller man?

  Sidst – vil du anbefale vandrestave til denne rute? I så fald hvilke eller hvad er vigtigt?

  På forhånd mange tak for svar – og tak for det info du deler! Det er guld værd! ☺️
  Dbh

  Svar
  • Marie
   Marie siger:

   Kære Danielle. Hvor lyder det bare dejligt at kunne komme af sted med din mor!

   Juli er travl på den strækning, og den portugisiske rute er i vækst. Så hvis I meget gerne vil til Antonio og Fernanda, kan det sagtens være en god ide at booke. Hvor lang tid før ved jeg ikke præcis. Vi ringede vistnok en uge før til Fernanda og dagen før til Antonio. Vi vandrede i oktober. Jeg tænker gør hvad du helst vil – vel vidende at bookinger også låser jer fast og tager lidt frihed på den måde. Hvis I ikke får plads, venter der sikkert en anden dejlig og/eller lærerig oplevelse rundt om hjørnet. Sådan er caminoen tit. Jeg ved ikke, om man kan booke i god tid – hvis du ikke kan, siger de nok bare, at du skal ringe senere. Den forbindelsesrute, vi beskriver, var ok opmærket, da vi gik der. Måske ikke helt så tæt opmærket som den centrale, men helt fint at gå efter.
   I kan sagtens få fragtet bagage, selvom I bor hos Fernanda. Selv synes jeg det føles som et afsavn at få kørt bagage, og ville kun gøre det, hvis jeg var skadet eller lignende. Der er noget med fællesskabet med ens rygsæk. På Espiritual er der også bagagetransport i juli.

   Jeg kan godt lide uldpose om sommeren – har dem i tre tykkelser og vælger efter vejret. Uld tilpasser sig kroppens behov. Hovedpudebetræk har jeg altid med – dem man får udleveret gratis minder mig om hospital, så jeg tager den luksus at have et med selv. Det fungerer samtidig som pakkepose. Og de gange jeg har været skadet, har jeg vendt vrangen ud på hovedpudebetrækket og fået fragtet lidt af vægten fra rygsækken i det (med Correos). På den måde har jeg kunnet vandre med min gode, almindelige rygsæk frem for en dagstaske, og det synes jeg fungerer bedre. Man skal alligevel have en del med hver dag (poncho, trøje, vand, mad osv). Det med hætte aner jeg ikke – men jeg tænker: Slip bekymringerne: Du får aldrig kontrol over en camino ned i de detaljer, du gerne vil nu. Og det er præcis det smukke og udviklende ved det.

   Med fodtøj ville jeg vælge det, du går allerbedst i –alle fødder er forskellige. Jeg ville til enhver tid gå det til inden afgang og vælge en fysisk butik med grundig vejledning. Underlaget er temmelig hårdt, så god affjedring er meget, meget vigtigt på den rute. Jeg tester Mammut LHR lige nu – de er lette og kræver næsten ingen tilvænning. Måske et bud, hvis du er til støvler. Ellers se andre anbefalinger i vores artikel om fodtøj: https://www.friefodspor.dk/pakkeliste-fodtoej-paa-caminoen-tre-gode-bud/

   Dejligt med hammam. Vores hammam kommer til at koste 249 kroner for et og 449 for to (inkl. fragt). Du bestiller ved at sende mig en mail på marielau@florin.dk med dit navn og adresse. Hvis du mailer, kan jeg sende dig et foto af alle fem farver. De kommer først hjem 1. februar, og så kan jeg sende med det samme efter det
   Vandrestave ville jeg anbefale til en hvilken som helst vandretur over ti kilometer. Jeg er selv sensitiv med håndtagene og meget glad for mine ret billige med korkhåndtag (mærke Meru). Torben er derimod ligeglad med det – for ham er det vigtigere at de kan foldes meget små. Så hans Trekmates kan blive 10 cm kortere end mine. Et generelt tip hvis I lander i Porto er at købe dem i Porto – der er mange penge at spare.
   Bedste hilsner Marie

   Svar
 7. Simone S
  Simone S siger:

  Hej Marie! Dejligt at følge med i dine beretninger fra Caminoen og en fantastisk side du har fået skabt!:-) Jeg vil gerne afsted med mine forældre. Men min mor har desværre rigtig dårlig ryg, men drømmer sådan om at komme med. Jeg vil derfor høre dig, om det er muligt at cykle en hel rute? Sådan, så hun kunne cykle ved siden af os, på turen. Eller er det helt umuligt? Det ville være så synd, hvis hun ikke kunne komme med.
  Venlig hilsen Simone.

  Svar
  • Marie
   Marie siger:

   Hej Simone. Hvor fantastisk at kunne komme af sted med dine forældre, mens de stadig kan! Man kan sagtens cykle en camino – men ruten går typisk lidt anderledes flere steder, hvor man kommer ud på mere cykelvenlig vej. Så hvis nogle cykler og nogle vandrer, følges man ikke ad hele dagen. Og cyklen er en udfordring på nogle strækninger. For at finde ud af mere om hvad din mor kan, ville jeg allerede nu begynde at vandre og cykle med hende og se, hvordan det går. Det er ikke sikkert, at cykel er mere skånsomt for ryggen. Der sidder man vel bøjet en del tid? Måske kunne en bedre løsning være, at hun vandrer (uden bagage) og tager bus/tog/taxa noget af vejen hver dag og møder jer i byerne? Hvis I vil fællesskabet sammen, tror jeg I får mere af det på den måde faktisk. PS: Hvor dejligt at du kan bruge siden. Bedste hilsner Marie

   Svar
 8. Lene Lesley
  Lene Lesley siger:

  Hej Marie, vi har den sidste uge gået de første 130 km fra Lissabon til Tomar. Vi har valgt at stoppe, fordi vi synes, det er en skuffelse, man går på landevej 80% af tiden. Vi havde læst det, men troede, at der var plads til at gå,(fortov fx), man går i vejkanten og må tit springe ind til siden pga al for meget trafik.
  Når du skriver, man går på asfalt i Frankrig, er det så også i vejkanten? I Portugal er det også småt med den store naturoplevelse på denne strækning i hvert fald. Derfor har vi nu besluttet at flyve til Mallorca og gå der. Men igen – synes i andre ikke, der går noget af fornøjelsen, når man går i vejkanten og ikke på stier? Kh Lene

  Svar
  • Marie
   Marie siger:

   Hej Lene. Vi har ikke selv vandret fra Lissabon til Poprto, for vi har læst mange beskrivelser som dine og ud fra det besluttet at lade være. At ruten simpelthen ikke er ordentligt anlagt og at alt for meget er asfalt og road side walking. Folk giver simpelthen udtryk for at have fortrudt at være startet i Lissabon, og det er ellers sjældent nogen fortryder en camino. Jeg tror selve ruten er forklaringen på, at ni ud af ti vælger at starte den portugisiske i Porto. Den er fin derfra – mange stier, mindre grusveje og gamle romerske veje. Underlaget er generelt meget hårdt på den camino, især på grund af de romerske veje. Men nu er I fløjet til Mallorca. Også en dejlig vandredestination, og der er garanteret godt vejr stadig. Her er underlaget væsentligt mere udfordrende end på caminoen generelt – mere stenet, mere kuperet, men også bragende smukt. Husk masser af vand på de øde ruter. Vi har desværre kun lagt få ruter ind derfra. Bedste vandreferie til jer kh Marie

   Svar
 9. Marianne
  Marianne siger:

  Så bra att jag hittade hit och fick en massa tips som jag kommer att ha glädje av. Om en månad reser jag ensam och ska vandra från Tui till Santiago på 7 dagar.
  Men… jag har inte lyckats lista ut vad ”vandredutter” är för något. Annars förstår jag danskan bättre än jag trodde.
  Mvh
  Marianne från Sverige. 68 år. Med stavar, hotell och väskskjuts.

  Svar
 10. Doris Vendelbo
  Doris Vendelbo siger:

  Hej Marie og Torben
  Er rigtig glad for jeres hjemmeside og bruger den nu her hvor jeg er på centralruten.
  Jeg er her ved middagstid landet i Casa a Grade i det skønne hus ved politimanden.
  Jeg viste dem et foto af jer, og de genkendte jer tydeligvis.
  Tror jeg vil følge dit forslag til Santiago, de ser hyggelig og roligt ud.
  Tusind tak for jeres informative hjemmeside, den er blevet studeret mange gange i forbindelse med min planlægning.
  Tak endnu en gang.
  Mvh Doris

  Svar
  • Marie
   Marie siger:

   Næææ, hvor dejligt med en hilsen fra centralruten! Det er altså sjovt at politimanden genkender os, for vi har ikke selv været der endnu, men fundet stedet gennem danske Inge. Men måske andre har været der og vist bloggen? Det ved jeg folk gør andre steder på vejen. Det må der næsten være nogen, der har gjort. Og hvor er det vidunderligt, at du kan bruge siden på din camino! De bedste caminohilsner Marie og Torben

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv dine spørgsmål og kommentarer.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MERE OM CAMINOEN