GUIDE Mallorca til fods


Hvis du tænker at Mallorca rimer på turister, så læs med her. Vi oplevede Mallorca til fods i øde, ensomme og vidunderligt smukke egne

De færreste ved det, men Mallorca har faktisk et stort stisystem af smukke og godt afmærkede ruter. Hvis du vil udenom de massive mængder af turister – så oplev Mallorca til fods.

Mageløse vandreture på Mallorca

Vi gik forskellige dagsture. Her er dem vi vil anbefale, og som alle er værd at køre efter eller tage bussen til.

Hvor bor man godt på Mallorca?

Nysgerrige som vi er, planlagde vi vores vandreferie på Mallorca med overnatning tre forskellige steder: På hostel i Port d’Alcúdia, på Lluc-klostret i Tramuntana-bjergene, og i den mest vidunderlige Bed & Breakfast i Sollér.

Ulempen var, at transporten mellem stederne tog tid fra vandringen. Vil du have den sammenhængende A til B vandreoplevelse på Mallorca, er det oplagt at følge GR 221 og vælge overnatning ud fra den.

0 replies

Skriv en kommentar

Her kan du kommentere artiklen. Har du individuelle spørgsmål eller brug for sparring om fx grej eller planlægning, er du velkommen til at booke os her: https://www.friefodspor.dk/vare/sparring/. Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for kundeservice, så skriv til os på mail@friefodspor.dk. Kundeservice er åben, også når vi er ude at vandre.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MERE OM SPANIEN