GUIDE Sankthansaften til fods

Bål efter bål og smil efter smil mødte os, da vi hoppede i vandrestøvlerne sankthansaften

Sankthans er for mig indbegrebet af danskhed og fællesskab. I mange år har traditionen været god mad og vin med venner og børn – og så af sted til bålet.

Nu er vi begyndt at gøre noget helt andet: Hoppe i vandrestøvlerne og gå kystvandring fra Hornbæk rundt om Helsingør og hjem til Snekkersten. I stedet for et bål ser vi måske tyve på vejen. Ikke kun ’byens største bål’, men også alle de små hyggebål, beboerne selv laver langs nordkysten.

Picnickurv og badetøj

Hjemmefra pakker rygsækkene med kyllingefrikadeller, tomatsalat og kartoffelsalat plus en flaske vin. Og så selvfølgelig badetøjet! Vi tager toget til Hornbæk og vandrer hjem derfra på fem timer inklusiv mad og hygge.

En helt magisk sankthans for vandretosser…

0 replies

Skriv en kommentar

Her kan du kommentere artiklen. Har du individuelle spørgsmål eller brug for sparring om fx grej eller planlægning, er du velkommen til at booke os her: https://www.friefodspor.dk/vare/sparring/. Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for kundeservice, så skriv til os på mail@friefodspor.dk. Kundeservice er åben, også når vi er ude at vandre.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MERE OM DANMARK