GUIDE Oxford set fra oven

Det er altid sjovt at se det hele lidt fra oven – både i livet, men så sandelig også når du rejser. I Oxford er det klokketårnet i Christ Church Cathedral, du gerne vil op i

Glem både klaustrofobi og højdeskræk, og oplev Oxford fra oven. Vi fulgte rådet fra vores suveræne guide, Tom, og gik op i tårnet Tom Tower ved Christ Church i Oxford. Uden hans tip havde vi aldrig opdaget det.

Ikonisk udsigt

Turen op i tårnet er både klemt og stejl, men synet deroppefra er det hele værd. Du er højt oppe – men ikke højere end du kan følge med i menneskemylderet lige nedenfor. Fra den liiidt for smalle hylde rundt om tårnet kan du nu nyde Oxfords tage, colleges og ikoniske Radcliffe Camera.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Som det lille ekstra gav Tom os et tip til endnu en fed oplevelse – Oxford set fra oven […]

Skriv en kommentar

Her kan du kommentere artiklen. Har du individuelle spørgsmål eller brug for sparring om fx grej eller planlægning, er du velkommen til at booke os her: https://www.friefodspor.dk/vare/sparring/. Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for kundeservice, så skriv til os på mail@friefodspor.dk. Kundeservice er åben, også når vi er ude at vandre.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MERE OM ENGLAND