GUIDE England i Barnabys fodspor


Min datter overraskede mig, da jeg spurgte, hvor hun allerhelst ville hen på vores første mor-datter-rejse: Til England i Barnabys fodspor

Landsby-idyl og lurende ondskab. Midsomer Murders har det hele, og heldigvis har vi Inspector Barnaby… Jeg blev forbløffet, da min datter på 15 valgte Barnabys fodspor som tema for vores første fælles rejse.

Roser, haver og smukke stenhuse

Området Midsomer er fiktion – men tager du bare en lille time vest for London, er du faktisk alligevel kommet til Midsomer. ’The stockbroker belt’ – Londons pendant til whiskey-bæltet – har nemlig dannet ramme om den romantiske, landlige idyl, som er så ikonisk for Midsomer Murders.

Smukke landsbyer og slibrige mord

I første omgang var det en udfordring at vælge præcis, hvor vi skulle tage hen for at følge Barnabys fodspor. Området, der rigtigt hedder Cotswolds og Oxfordshire, er stort. Spørgsmålet endte med ikke at være ’hvor’, men ’hvem’: Vi fandt nemlig vores helt egen guide – og det blev heldigvis Martin Cowell.

Nørden der lever af sin passion

Martin Cowell er en nørd – i allerbedste forstand. Han driver enmandsfirmaet Midsomer Murders Tour, og kender hver en flække og hvert et afsnit af Midsomer Murders. Vi fik en superhyggelig dag og så omkring seks landsbyer, som han kendte så godt, at han på hvert hjørne kunne minde os om endnu en morder.

0 replies

Skriv en kommentar

Skriv dine spørgsmål og kommentarer.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MERE OM ENGLAND