GUIDE Stedet at bo i Ho Chi Minh City

* Artiklen indeholder annoncelinks – se mere nederst

For os rejselystne livsnydere, der gør en sport ud af at finde det gode sted til den bedste pris, var hotellet i Ho Chi Minh et scoop

Hvor er det liiige man skal bo i en by med 11 mio. indbyggere? Vi vidste på forhånd, at Ho Chi Minhs hurlumhej sandsynligvis ville begejstre os, men også udmatte os. Så superglade blev vi, da beliggenhed, charme, ro og pris gik op med det lille hotel Townhouse 50 (anoncelink).

Fire fede ting ved Townhouse 50 i Ho Chi Minh City

  1. Mere centralt får du det ikke. I hjertet af Centrums District 1 og få meter fra backpackerkvarteret
  2. Se de andre rejsende forsvinde ind i gadens luksuriøse hoteller, og tænk på den supermeget-for-pengene-oplevelse, der venter dig
  3. Drej væk fra gadens mylder og ned ad en lang, stille gyde og hjem i fred og læ
  4. Her sover du skønt på det charmerende hostelagtige hotel med kreativ indretning og frisklavet æg om morgenen.

Hvad betyder annoncelink?

Når der står (annoncelink) efter et link, betyder det, at hvis du booker overnatningen via linket, går en brøkdel af betalingen til at finansiere Frie fodspor. Booker du via et annoncelink, støtter du Frie fodspor, og Tripadvisor eller booking.com tjener mindre. Din pris for overnatningen stiger ikke, men du hjælper os.

0 replies

Skriv en kommentar

Her kan du kommentere artiklen. Har du individuelle spørgsmål eller brug for sparring om fx grej eller planlægning, er du velkommen til at booke os her: https://www.friefodspor.dk/vare/sparring/. Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for kundeservice, så skriv til os på mail@friefodspor.dk. Kundeservice er åben, også når vi er ude at vandre.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MERE OM VIETNAM