KALDER CAMINOEN? Så tjek her, hvad der er af gode flybilletter til caminoen lige nu

Her deler vi links aktuelle og gode flybilletter til caminoen og tilbage igen. Det er enkeltbilletter, fordi det ofte er den bedste løsning, når du vandrer langt på caminoen. Priserne ændrer sig ind imellem, så vær hurtig på tasterne, hvis billetten passer!

Fra København til caminoen

Hjem fra caminoen

Ofte stillede spørgsmål

Nej – vi sælger hverken flybilletter eller rejser. Vi finder og deler gratis links til billige flybilletter til caminoen.

Vi vil gerne gøre det nemt og overskueligt at opleve caminoens magi. Som erfarne caminofarere vil vi gerne give det videre, caminoen betyder for os. Derfor finder vi de gode tilbud, så du sparer tid og penge, når du skal vandre caminoen.

Vi leder længe og vælger de billigste flyselskaber – især Ryanair og Norwegian. Regn ikke med nogen som helst luksus, service eller benplads: Du rejser som kvæg, og fra de fjernest beliggende terminaler. Tænk heller ikke for meget over de ansattes overenskomster. Hvis du ligger søvnløs over det, så har fx Iberia, Lufthansa og SAS også fly til caminoen. Og har du tid, er Interrailbilletter en billig og klimavenlig måde at komme på caminoen med tog.

Du følger de links, der er i artiklen, og køber på vanlig vis på Momondo, Trivago eller hvor vi har fundet billetterne. Vi deler kun links til hjemmesider, vi kender og stoler på. Frie fodspor sælger altså ikke billetten – vi finder bare de bedste priser til dig.

Alle links er annoncelinks på den måde, at hjemmesiderne, vi linker til, betaler os en brøkdel pr. klik de får. Din pris stiger ikke – men du støtter Frie fodspor og er med til at sikre, at vi kan holde bloggen kørende.

Prisen er korrekt, når vi lægger den op på Frie fodspor. Men flypriser kan variere over tid. Prisen kan både falde og stige efter det tidspunkt vi har delt linket. Jo hurtigere, du klikker ind og køber, jo mindre risiko for, at prisen har ændret sig.

Vi har ikke helt luret, hvorfor nogle billetter er så billige, som dem vi deler her. Ofte er samme destinationer dyrere på andre dage. Så selvfølgelig kan du flyve alle mulige andre dage – prisen er bare anderledes.

Mange chefer er faktisk søde til at give halve ferieuger, og hvad der ellers skal til for at få caminopuslespillet til at gå op. Er du fleksibel, er det meget nemmere at få de gode billetter.

Alle links til flybilletter og overnatning her er annoncelinks. Det betyder, at hjemmesiderne, vi linker til, betaler os en brøkdel pr. klik de får. Din pris stiger ikke – men du støtter os, og er med til at sikre, at vi kan holde Frie fodspor kørende.