Frie fodspor på caminoen – kom til foredrag 31.8 i Holbæk og 19.9 i Solrød Strand


Kalder caminoen på dig? Så kom til pilgrimsforedrag og mærk den magi, der drager moderne mennesker til det simple liv på caminoen

Til foredraget åbner Marie fra vandrebloggen Frie fodspor sin slidte pilgrimsrygsæk og giver ærlige og jordnære tips til din pakkeliste – fra det uundværlige, til de gram, du sagtens kan spare. Marie fortæller levende om den indre rejse, caminoen er, og om menneskemøder, der forandrer.

Få tips til, hvordan du finder stilhed og fordybelse i din pilgrimsvandring uden at misse det stærke sociale fællesskab, caminoen er kendt og elsket for. Bliv klog på, hvor langt du kan gå om dagen, og hvordan du undgår vabler. Og find ud af mulighederne for overnatning, uanset om du er til herberger eller hoteller.

HOLBÆK 31. august 19:00

Holbæk Bibliotek
Nygade 9
4300 Holbæk
Tilmeld dig her

SOLRØD STRAND 19. september 19:00

Jersie Kirke Skensved
Sognehuset
Birkevænget 40
2680 Solrød Strand
Uden tilmelding – bare mød op

Har du oplevet vores nyeste foredrag?

Har du endnu ikke oplevet vores nye foredrag ‘Danmark dejligst til fods’, har du chancen 6. september i Humlebæk og 27. september i Gentofte.
Se mere og tilmeld dig her

5 replies
 1. Peter Jørgensen
  Peter Jørgensen siger:

  Hej Marie
  Hjælp mig..!!
  Holbæk – er det samme foredrag jeg har købt til for 114 kr for den 7/8…. kan simpelthen ikke huske hvor og hvornår det var…. og har ikke fået en bekræftelse..

  vh
  Peter

  Svar
  • Frie Fodspor
   Frie Fodspor siger:

   Hej Peter. Hmmm….Sikke noget. Vi kan desværre ikke logge ind og se billetter. Vi ved Holbæk 31.8 er caminoforedrag. Det er det FOF Fjordlandet der er arrangør, så du skal næsten spørge der. 7.8 har vi ikke foredrag? Men i Gentofte og Humlebæk er det et nyt foredrag – Danmarks dejligst til fods. Hilsen Marie og Torben

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv dine spørgsmål og kommentarer.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *