INDBLIK Toppen af et øjeblik

Endnu en smuk hverdagscamino, i dag til fods hjem fra arbejdet langs nordkysten fra Hornbæk til Snekkersten

Bedst mens jeg gik og tænkte over måder at holde styr på en stor arbejdsopgave, mødte jeg en gammel dame. Vi faldt i snak, og hun spurgte, om vi skulle bade sammen. Først sagde jeg nej, for sandtæer og vådt hår var ikke i min plan. Men jeg ombestemte mig heldigvis. Så der stod vi, nøgne og grinende på toppen af et øjeblik.

Nu tænker jeg… måske behøver jeg ikke have styr på alt her i livet. Det uforudsigelige har noget betagende over sig. Muligheden for at gribe livet, som det kommer lige nu.

0 replies

Skriv en kommentar

Skriv dine spørgsmål og kommentarer.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MERE OM DANMARK