FRIE FODSPOR Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller andet…

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os – brug kommentarfeltet under artiklerne. Du kan sagtens være anonym.

Er du nysgerrig på hvem der står bag Frie fodspor, så læs mere om os her

Samarbejde?

Kontakt os, hvis du har forslag eller er interesseret i samarbejde. Vi er altid åbne over for nye udfordringer og destinationer – så længe vi kan opleve dem med vandrestøvler… Vi gæsteblogger også gerne, skriver artikler til magasiner eller kommer ud og holder foredrag.

Vi er i gang med at vandre Camino Francés, som vi vandrede de første 200 km af i oktober 2019. Håbet er at fortsætte i juli fra Nájera. I juli vandrer Marie endnu en camino med sin ældste datter – det bliver til Verdens Ende – Camino Finisterre-Muxia. Ældstearvingen var med på Camino Sanabrés i 2018, og vil nu lykkeligvis gerne tilbage. I eftersommeren 2020 bliver det Tyskland – vi drager til Lüneburger Heide, og håber på en magisk, lilla indian summer.

Rejser vi drømmer om:

 • Japans pilgrimsrute Shikoku 88 – kontakt os, hvis du har en ide til et samarbejde
 • England – til fods med tid til at nyde hver en have
 • Korsika – det er vist noget med noget mad og en vandrerute?
 • Efterår i Boston og White Mountains, New Hampshire
 • Rom til fods. Tænk sig at blive modtaget som pilgrim i Rom

Hvad vi ikke laver

Det gear, vi omtaler, har vi selv købt, så du får vores ærlige mening både om scoops og fejlkøb. Vi handler i de friluftsbutikker, der har det grej, vi er på udkig efter, til den bedste pris. Vi omtaler og anmelder ikke sponsorerede produkter på hjemmesiden og får ikke penge for omtale af produkter, butikker eller lignende.

Hvad betyder annoncelink?

Vi indførte annoncelinks på Frie fodspor i juli 2019 på alle links, vi havde i forvejen, som går til Tripadvisor.com og booking.com og flybilletter. Når der står (annoncelink) efter et link, betyder det, at hvis du booker via linket, går en brøkdel af betalingen til Frie fodspor. Booker du via et annoncelink, støtter du Frie fodspor, og booking.com, Tripadvisor og Momondo tjener mindre. Din pris er den samme.

8 replies
 1. Mira
  Mira says:

  Hej
  Jeg skal gå 2-3 uger i april og tænker jeg vil gå sanabres, men er lidt bekymret for om der er for få på ruten.godt nok ønsker jeg ikke en overrendt rute, men vil gerne have en camino familie. Jeg har også tænkt på port kyst ruten ….. men vil helst den anden. Er det ikke også kolder langs kysten i april ind inde i landet ? Kærligste Mira

  Svar
  • Marie
   Marie says:

   Hej Mira. Selv den del af Camino Sanabrés vi gik i juli var der 11 pilgrimme på. Og juli er der mange der undgår på den rute, fordi den er varm. Da vi var der i april og oktober var der også hvad jeg synes er rigeligt med pilgrimme. For mig er omring de syv og opefter fint, og det tror jeg helt bestemt du får i april. Både i april og oktober vil jeg gætte at der totalt var 15 pr. etape. Måske 20. Altså flere end i juli. Jeg følte mig aldrig alene. April er en tosset flot årstid med smukke, klare morgener, måske stadig lidt sne på toppene og ellers blomstrende kæmpelyng. Få mig nu ikke startet….. Min fornemmelse er, at Sanabrés vil give dig den ro og familie du drømmer om. Costa har jeg kun vandret to dag ad. Klimaet er anderledes – det er kystklima og dermed mere afvekslende. April kan være vinter eller lun, alt efter hvad verjguderne nu sender. Hvis du pønser på costa, så spørg en pilgrim, der elsker ruten – så får du alle de bedste anbefalinger. Bedste hilsner Marie

   Svar
 2. Hanne Halberg
  Hanne Halberg says:

  Hej Marie
  Du har været så sød, at sende mig et tørklæde, men jeg har fået slettet din meddelelse om mobilepay, kan du sende den igen, så vi får det ud af verden?
  mvh
  Hanne Halberg

  Svar
  • Marie
   Marie says:

   Selvfølgelig – har lige gensendt dig mailen:-) kh Marie

   Svar
 3. Maibritt
  Maibritt says:

  Hejsa

  Hvad er prisen på hamam tørklædet inkl. forsendelse?
  Mvh
  Maibritt

  Svar
  • Marie
   Marie says:

   Hej Maibritt. Inkl. fragt bliver prisen 249 kr. for et, 449 for to, 699 for tre og 899 for fire. Du bestiller ved at skrive navn og adresse på marielau@florin.dk. Kh Marie

   Svar
 4. Katja Tuxen
  Katja Tuxen says:

  Hej med jer,
  Jeg har downloadet GPX-viewer til 9 kr, men jeg kan ikke finde ud af at få jeres kort derover. Den vil have en url, der ender på .gpx – hvordan gør jeg?
  Bh Katja

  Svar
  • Marie
   Marie says:

   Hej Katja. Er det iPhone eller android? Muligvis kan jeg guide dig hvis det er iPhone. Android er jeg desværre ikke inde i. Kh Marie

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv dine spørgsmål og kommentarer.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *