FLYBILLETTER Fra København til Madrid 178 kr. (fly til caminoen)

Nu kan du komme fra København direkte til Madrid for 178 kr.

* Artiklen indeholder annoncelinks til flybilletter og overnatning – se mere nederst

Starter du lidt henne ad caminoen – fx Pamplona, Burgos, León, eller Astorga, giver det god mening at flyve til Madrid. Madrid kan du også sagtens flyve til, hvis du starter på Camino Primitivo (fra Oviedo) eller Camino de Invierno (fra Ponferrada). Fly til Madrid giver også mening, hvis du starter på Camino Sanabrés (i Granja de Moreruela).

Alle flybilletter er eksklusiv håndbagage eller almindelig bagage. Tjek flyselskabets regler – nogle steder passer reglerne for håndbagage med en lille caminorygsæk. Andre steder indgår det ikke, eller målene passer ikke, så det er bedre at tilkøbe bagage.

Herberg centralt i Madrid, der er til at betale

Hvis vi flyver til Madrid for at starte på caminoen, vælger vi tit herberg den første nat. For eksempel Way Hostel, der ligger centralt og kan bookes hjemmefra (annoncelink)

Ofte stillede spørgsmål

Sælger Frie fodspor flybilletter?

Nej – vi sælger hverken flybilletter eller rejser. Vi finder og deler gratis links til billige flybilletter til caminoen.

Hvorfor deler I links til flybilletter på Frie fodspor?

Vi vil gerne gøre det nemt og overskueligt at opleve caminoens magi. Som erfarne caminofarere vil vi gerne give det videre, caminoen betyder for os. Derfor finder vi de gode tilbud, så du sparer tid og penge, når du skal vandre caminoen.

Hvordan finder I så billige flybilletter til caminoen?

Vi leder længe og vælger de billigste flyselskaber – især Ryanair og Norwegian. Regn ikke med nogen som helst luksus, service eller benplads: Du rejser som kvæg, og fra de fjernest beliggende terminaler. Tænk heller ikke for meget over de ansattes overenskomster. Hvis du ligger søvnløs over det, så har fx Iberia, Lufthansa og SAS også fly til caminoen. Og har du tid, er Interrailbilletter en billig og klimavenlig måde at komme på caminoen med tog.

Hvordan køber jeg billetten?

Du følger de links, der er i artiklen, og køber på vanlig vis på Momondo, Trivago eller hvor vi har fundet billetterne. Vi deler kun links til hjemmesider, vi kender og stoler på. Frie fodspor sælger altså ikke billetten – vi finder bare de bedste priser til dig.

Alle links er annoncelinks på den måde, at hjemmesiderne, vi linker til, betaler os en brøkdel pr. klik de får. Din pris stiger ikke – men du støtter Frie fodspor og er med til at sikre, at vi kan holde bloggen kørende.

Hvorfor kan jeg ikke få prisen til at passe?

Prisen er korrekt, når vi lægger den op på Frie fodspor. Men flypriser kan variere over tid. Prisen kan både falde og stige efter det tidspunkt vi har delt linket. Jo hurtigere, du klikker ind og køber, jo mindre risiko for, at prisen har ændret sig.

Kan jeg flyve lige så billigt på andre datoer?

Vi har ikke helt luret, hvorfor nogle billetter er så billige, som dem vi deler her. Ofte er samme destinationer dyrere på andre dage. Så selvfølgelig kan du flyve alle mulige andre dage – prisen er bare anderledes.

Mange chefer er faktisk søde til at give halve ferieuger, og hvad der ellers skal til for at få caminopuslespillet til at gå op. Er du fleksibel, er det meget nemmere at få de gode billetter.

Hvad med os i Jylland?

Når det kommer til flybilletter, har sjællændere en banefordel – simpelthen fordi der afgår over otte gange så mange fly fra Kastrup som fra Billund. Der er derfor mange flere gode tilbud at vælge imellem. Men vi arbejder på det… og deler de tilbud, vi nu kan finde.

Hvad betyder annoncelink?

Alle links til flybilletter og overnatning i artiklen her er annoncelinks. Det betyder, at hjemmesiderne, vi linker til, betaler os en brøkdel pr. klik de får. Din pris stiger ikke – men du støtter os, og er med til at sikre, at vi kan holde Frie fodspor kørende.

Vil du gerne have besked, hver gang vi finder nye flybilletter til caminoen?

Tilmeld dig vores Facebookside ‘Flybilletter til caminoen’ her